lørdag 29. august 2015

Meir tur - nr.47 og 48

Me nærmar oss målet - 52 turar i løpet av 2015. Men  i det siste har me hatt litt travle dagar - med oppstart for 20 nye 1.klassingar på skulen for meg - og ny jobb for Gubben. Og nå når me har blitt besteforeldre,  så er me jo ganske gamle - og treng å kvile oss litt innimellom! Kanskje! Eller tida har ikkje strukket til for dei lange utskeielsane. Jammen godt me fekk gått litt i sommar. Men me er nok snart i gang igjen.

Me litt småturar har det blitt - og tur nr. 48, 49 og 50 er unnagjort. Men eg trur jammen me har hoppa elegant over tur nr.45..... Den må me ta neste gong!


Tur 48: Stranda vår - 5 km.
Ingen bilder....

Tur 49: Langs sjøen på hytta.
4,5 km

Tur nr. 50 : Hafrsfjord - Kvernevik
 6km i pøsregn.
Minnesmerke over Aleksander Kielland-plattformen.
Brutte lenker


Det blei ganske vått etterkvart


Nydeleg lyng langs ruta,


Kjekt å lufte seg litt - i all slags ver.

2 kommentarer:

 1. Tur er bra for kropp og sjel i all slags vær! 20 nye 6-åringer! Jeg kan tenke meg det går i hundre......
  Vi hadde fint uteområde på skolen vår med gapahuk og skiløyper, og "mine" elever var i alle fall mye ute på tur. Ser med glede tilbake på det og håper de har fått med seg tur-gleden inn i voksen alder. Det var den tida jeg hadde egne "bålklær".
  Gratulerer som besteforeldre! Det hadde jeg ikke fått med meg. En ny dimensjon i livet, og enda en god grunn til å holde seg i form. Siterer Hilde GP.
  Fint vær her i dag, og jeg har fått med meg Hans på en tur til Kjerring-torget i Nesbyen. Skal bil spennende om jeg får mange gode ideer. Tenker jeg handler litt og legger i gavekorga også.

  Ønsker deg en riktig fin tur-søndag!

  Klem fra Uvdal

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig kommentar. Ja det er stas å bli mormor. Og kjekkare blir det nok etterkvart som ho veks og.

   Slett