søndag 15. juni 2014

Klar for eit bad!

Nå er eg klar! Til ein sommar med mykje bading. Til varme dagar der det er deilig å slenge seg i sjøen og symje litt. Skuleferien nærmar seg med stormskritt. Bare 5 arbeidsdagar igjen før me kan ta ein god og lang pause. I allefall dette året - det er jo uvisst kva framtida vil bringe når det gjeld feriar og arbeidstid. Enn så lenge kan me jo nyte dagane.

Eg har avslutta badehåndkleet mitt. Nå trur eg det var langt nok, til å ikkje ta for stor plass i kofferten - og til å få rundt meg når badet er over. Eg er litt spent på korleis det funkar i bruk. Suger det til seg nok vatn? Eg har det i vaskemaskinen akkurat nå, det har nok liten sugeeffekt før det er vaska. Falmar dette prosjektet like mykje ute i sola, slik som sykkelen og stolpen gjorde? Blir eg full av "riller" om eg legg meg på det når eg solar meg? Me får sjå utover sommaren. Så nå har eg spart nye 230 kr i spareglaset mitt - kjekt å bruke opp restegarn. Eg puttar nemleg på 10 kr pr oppbrukt nøste - stort eller lite. Det kan bli ein fin sum av det når året er omme.

Nå skal håndkleet få vere med ut i verden - me skal ha oss ein hopp-på-tur til Kroatia. Reiser allereie på lørdag! Me gler oss til gode varme dagar, bading, god mat, god tid, gode turar - på leigesykkel eller til fots, eller i leigebil. Me gler oss til gode opplevelsar,  bare Gubben og eg på tur!

Kjekt med striperSommarlektyren er klar!
Går an å sole seg når ein har
lesestoff eller eit strikk tilgjengeleg.

Ta plass!

6 kommentarer:

 1. Det håndkleet ble flott! Riktige farger til strandbruk! God tur til Kroatia! Jeg skal ha 14 dager på Kreta til høsten.

  God skoleinnspurt også! Nyt ferie og avspasering! Får håpe du ikke er altfor utslitt.....

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig kommentar! Ja det er alltid godt med ferie, sjølv om travle kvardagar også er gode.

   Slett
 2. Flott badehåndkle! Kos dere på tur!

  SvarSlett
 3. Kjempefint Tone :) Du er goé. God ferie

  SvarSlett