tirsdag 26. mai 2015

Pinse og turliv

Pinsehelga er over,  og me har vore på hytta igjen. Bare oss to ilag - eg og Gubben. Av og til er det veldig godt sidan me er mykje ilag med andre folk ellers. Kvar vår sekk med handarbeid, min full av strikketøy og Gubben sin full av trebitar og verktøy. Og så lenge me har noko å holde på med, kan me kose oss lenge. Men innimellom regnbøyer og snekkring og måltid, måtte me ut å gå litt. Må holde koken! Me har passert halvvegs på turmålet vår, nå har me akkurat gått 30 turar. Og ennå er me ikkje komt til midten av året! Eg er optimisktisk med tanke på måloppnåelse.

Tur nr. 28:
Heståsen på Fister - her hadde me ikkje vore før, men  Skjekkjeåsen som ligg i nærheten har me bestege fleire gonger. Turen vart på 5,44 km - med ein liten pause i "Stubbeåsen".


Ikkje den høgaste toppen me har vore på akkurat.
Men ein topp er ein topp!

Gubben på tur!

"Jeg gikk en tur på stien..."
Spennandes med nye stiar.


 Tur nr.29:
Kådavågen rundt i pøsregn. Det er spennandes å rusle langs sjøen, me likar godt det både på hytta og heime. Terrenget var ganske ulendt, og bare innimellom fant me ein sti. Men jammen gjer det godt for stive og støle kroppar og gå på slike plassar. Artig å sjå "verden" frå ein ny vinkel.


Tur nr. 30:
Eit nytt strekk på "Langs havet"-ruta vår. I dag parkerte me ved Speidarskogen på Hodne og gjekk til Reve havn. Flott irsk-inspirert landskap, med utrulege mengdar strandnellikar, paraglidara som svevde over hovuda våre, og sprettne kyr som var nysgjerrige.

Utruleg flotte strandnellikar!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar