fredag 13. mars 2015

Eg gjer opp!

Eg klare det ikkje lenger! 
Kva då?
 Å la vere å kjøpe nytt garn.  

Eg gjer opp nyttårsfortsettet mitt. 

Eg hadde tenkt at 2015 skulle vere eit år utan nyinnkjøp til Kammerset. Ikkje meir garn i år. Men det går ikkje lenger. Eg har allereie kjøpt litt nytt garn for å strikka til den nye babyen som kjem til sommaren.  Men då vert grensene litt viska litt ut. Lett å kjøpa litt meir når ein førtse er i gang. Og eg har allereie kjøpt litt garn i smug. Det skapar dårleg samvittighet, og det likar eg ikkje. Eg storkosar meg med strikketøyet - og det har eg tenkt å fortsette med. Det øydeleg litt av gleda med Fortsettet mitt. Så frå nå av gjeld måtehald. Det er eit godt ord. Måtehald. Det passar for dei fleste områda i livet. Ikkje for mykje, ikkje for lite.  Dessutan  finns det så utruleg mykje fint der ute, både mønster og garn.

Men - eg har framleis ein plan om å minke ner på garnelageret mitt. Eg har framleis tenkt å vise fram tomme korger i årskavalkaden. Og eg har allereie strikka opp mykje garn. Så eg er på rett veg. Målet er å ikkje ha så mykje liggandes.

Men eg hadde ein tur til Bergen etter nyttår. Der fann eg ein fin strikkebutikk. Med masse flott garn. Noko fekk vere med heim. Ein ny genser er på planleggingsstadiet.

Ein tur til garnutsalget for Sandnes Garn  resulterete i garn til ein Kjørepose til babyen - og nokre lyseblåe nøster til ein nydelig sommargenser - til meg.

Jaja. Sånn gjekk det!

Nydelig garn frå Rowan.

Nydelig genser i fint garn på tilbud.
Får kanskje begynt på den til sommaren.

Eldstejenta har lagt inn bestilling på kjørepose.
Gleder meg.


6 kommentarer:

 1. En skal da glede seg her i livet. Måtehold er greit, men det erog relativt. Nyt ditt garn og strikk i vei. Masse fint du har kjøpt. God strikkehelg

  SvarSlett
 2. Gjør vi ikke større synder her i livet enn å kjøpe fint garn, er vi jammen heldige. Kos deg med garnet ditt, strikk fine plagg og kjenn på gleden ved å skape noe fint og nyttig. Noe garn må vi også ha i lageret om vi får et akutt behov.
  Synes du har kjøpt mange fristende nøster! Lykke til!

  Ønsker deg ei fin strikkehelg! Jeg heier på deg og gleder meg til å følge med.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Du skriver alltid så koselige kommentarer. Eg sett verkelig pris på det:-)

   Slett
 3. Høres helt rett ut! Når du koser deg slik med strikkingen, må du få kjøpe garn også uten å ha dårlig samvittighet:) Fine kommende prosjekter du viser frem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for støttandes kommentar! Ja me strikker jo for kosen! Plutseleg er nok restegarns-korga tom!

   Slett