tirsdag 28. mai 2013

50 år og "linselus"!

Eg har komt til ein milepæl! Eg  rundar i desse dagar 50 år! Det er ganske stort, syns eg. Då eg blei 40, hadde eg ein liten "krise" på førehand. Syns eg var blitt gammal,  og ein del ting i livet var liksom over. Nå blir eg 50 og syns det er flott! Det er ein fin alder, og eg har mykje å vere takknemleg for. Eg er frisk (verke bare ein del innimellom), eg er  spekare enn på lenge, har stort nettverk  av gode venner og familie rundt meg, ein spennandes jobb, og tid til å styre med ting som eg likar godt! Eg føler meg priviligert! Og i tillegg fekk eg ein artig telefon på fredag. Frå Jærbladet - lokalavisa her. Dei hadde høyrt rykter om ein strikka lyktestolpe! Og ein sykkel. Og ville ha ein liten reportasje i avisa. Eg syns det var artig å takka ja til det. Det er jo litt kjekt når andre syns det me gjer er artig. Og i går fekk eg jammen ei heil side i avisa, og ein fin reportasje på nettsida deira!  Og mange koselige kommentarar i etterkant. Særleg skuleungane syns det var stas å lesa om meg i avisa! Me får ofta ein høg status når me jobbar med dei minste! Og i dag vanka det både blomar, gåver og gode ord på jobb! Det var kjekt! Nå gler eg meg til i morgon til den store dagen - eg skal jammen kosa meg. Og så litt bilder frå barndommen - artig å mimre litt.

Heilsides oppslag! Ganske kult!
Minner frå ei svunnen tid  - ei lita fjolle med svarte kner!
Eg trivdes godt på fjelltoppane allerede som barn!


Kjekt med skiturar - i flott utstyr!
Likna visst mest på ein gutt!
Og sånn ser jenta ut i dag!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen! Så koselig blogg-innlegg! Liker at du byr på deg selv. Den dagen jeg fylte femti kjøpte jeg heklegarn og krok. Hekling var noe aldrende damer drev med, mente jeg da. Den aldrende dama strikker mest nå, men hekler litt innimellom.

  Kos deg på dagen din! Du er flott i bunad!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse med dagen! Det er topp å fylle 50. Skjønner godt avisen ville skrive om stolpen. Den er jo helt utrulig. Kos deg. D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig melding!!

   Slett