søndag 20. januar 2013

Oops! I did it agin!

Av og til er det artig å gjere om igjen noko me har gjort før! Slik som å strikka ting ein har strikka før, gå turar ein har vore på før, vere ilag me venner ... Men ein ting til har blitt  ein tradisjon her i heimen, nemleg å bestilla ei bok frå bloggn min når året er over. Her ein dag kom bok nr. 3 i posten, så nå er triologien komplett! Ganske artig! Kjekt å kunne bla i ei fin bok og mimre frå året som allereie er blitt historie. Flotte bilder dekorerer utsida, bare av meg! Rett og lett litt sjølv-digging! Og alle dei koselege kommentarane frå dokke lesarar har fått god plass i boka. Så bare ver frimodige - din kommentar blir arkivert i neste års bok! Så får me sjå kva dette året bringer av gode og mindre gode innlegg her på bloggen. Plutselig er kanskje bok nr.4 på veg over Atlanterhavet:-)


Triologien om "Tones ting & tang"

 Det var O-en. Neste gong står P for tur:-)

PS! Dette var innlegg nr.300 - litt artig det og:-)

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med triologien og med 300 innlegg! Så artig;) Jeg venter på min første bloggbok etter mitt første quilteår. Regner med den dukker opp denne uka;)
    Nå ser jeg at bloggnavnet ditt passer til produktet jeg fikk ferdig i dag;) Ting og tang fra fjøra, er det. Regner med at jeg blogger om det i morgen. I kveld trekker jeg give-awayen min. Ha ei fin-fin uke!

    SvarSlett
  2. Så lurt å "samle det opp i bøker"! Det er noe som er helt nytt for mitt vedkommende :)

    SvarSlett