tag:blogger.com,1999:blog-8456995935677385066.post4081187016306674288..comments2023-07-02T14:15:20.419+02:00Comments on Tones Ting & Tang: Mannen som steller heime - del 2!Unknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8456995935677385066.post-1699256355834757942011-08-15T21:27:55.800+02:002011-08-15T21:27:55.800+02:00Tusen takk for god informasjon! Frå nå av kan glas...Tusen takk for god informasjon! Frå nå av kan glassa få stå rette veg!Tonehttps://www.blogger.com/profile/06018511974479195158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8456995935677385066.post-33890649013383749872011-08-15T15:23:42.388+02:002011-08-15T15:23:42.388+02:00Ser herlig ut! Men det er faktisk bare sylteglass ...Ser herlig ut! Men det er faktisk bare sylteglass av typen norgesglass, slike med glasslokk og gummiring, som trenger å stå på hodet. Glass med "poppe-lokk" som jeg kaller dem, kan fint stå riktig vei. Når syltetøyet kjølner vil det "krympe" og lokket vil dras ned med et lite popp og vise at det er vakuum. Men det er ingenting i veien for at du lar dem stå opp ned som dere gjør. Hovedårsaken til at man setter glassene opp ned, er fordi lokkene og strikkene ofte kunne være vanskelige å få helt frie for bakterier. Så man satt dem opp ned slike at det varme innholdet bidro til å drepe de siste bakteriene. :-)Anonymousnoreply@blogger.com